Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

H Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

 

Ξεκίνησε ως ιδέα και σήμερα έχει προσελκύσει δυναμικά στελέχη από όλες τις παρατάξεις και τις θέσεις, που ενστερνίζονται τη δημιουργία μιας Περιφέρειας σύγχρονης, ανθρώπινης, με αναπτυξιακό χαρακτήρα.

 

Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. αποτελεί την πύλη της Ευρώπης και αυτό δημιουργεί προοπτική και ευθύνες. Προοπτική που πηγάζει από την γεω-στρατηγική της θέση και ευθύνη για την αξιοποίηση αυτής δυναμικής για την δημιουργία αξίας για τους πολίτες της.

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χρειάζεται την ΣΥΝΘΕΣΗ ανθρώπων, ιδεών, δυνάμεων, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

 

Aφουγκραζόμενοι τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας, τις αδυναμίες του αλλά και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα συμπράττουμε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας. Η Περιφερειακή Σύνθεση λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης προάγει την επίλυση προβλημάτων με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις.

 

Οι άνθρωποι που συνθέτουν την Περιφερειακή Σύνθεση είναι αυτοί που εργάζονται, που επενδύουν, που προσπαθούν, που αντιστέκονται στις προκλήσεις των καιρών, που θέτουν το όραμα τους στο κοινό μας όραμα για την Περιφέρεια που ονειρευόμαστε και που σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε στον κοινό μας αγώνα.

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

kavala

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Περιφερειακή Ενότητα Θάσου

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου