Κιφνίδης Νικόλαος
Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ
Brief info

Ιατροδικαστής
Γεννήθηκα στο Ουζμπεκιστάν στις 09-02-1959, είμαι χριστιανός ορθόδοξος, έγγαμος και έχω δύο τέκνα, τη Νόνα και τον Κυριακό που μου έχουν χαρίσει έξι υπέροχα εγγόνια.
Είμαι πτυχιούχος Ιατροδικαστής της Ιατρικής Σχολής της Αντιζάν και διετέλεσα υποδιευθυντής της Περιφερειακής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Ουζμπεκιστάν επί 10 (δέκα ) έτη, όπου ολοκλήρωσα και τη διατριβή μου . Στην ηλικία των 31 ετών επαναπατρίστηκα στην Ελλάδα, την χώρα των προγόνων μου. Διέμεινα αρχικά στην Αθήνα , όπου εκ νέου ειδικεύτηκα και έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας της
« Ιατροδικαστικής» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1990 μετέβηκα για μόνιμη πλέον κατοικία στην αγαπημένη μου Ροδόπη και στην Κομοτηνή όπου διαβιώ μέχρι και σήμερα. Από το 1995 έως το 2000, εργάστηκα ως ιδιώτης Ιατροδικαστής. Το 2000 διορίστηκα ως Προϊστάμενος στην νεοσύστατη τότε Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, δίνοντας της πνοή και εξυπηρετώντας όλες τις Ανακριτικές Αρχές της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου συνάμα προήχθην σε Ιατροδικαστή Ά τάξεως.