Πεταλά Χριστοδούλη (Χριστίνα)
Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ
Brief info

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1970.

Αποφοίτησα από το Τ.Ε.Φ.Α.Α ΤΟΥ Α.Π.Θ. Έχω εργαστεί ως Κ.Φ.Α στον Δήμο Καβάλας και στο ΥΠ.Ε.Π.Θ. Από το 2018 είμαι ιδρυτικό μέλος και επικεφαλής προπονήτρια στο τμήμα πετοσφαίρισης στην ιστορική ομάδα του Α.Π.Σ.ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ έχοντας την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος. Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου μας, επιθυμώ να καταθέσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την επίτευξη του κοινού στόχου και σας καλώ να κτίσουμε όλοι μαζί το αύριο της περιφέρειας μας.

Είμαι μητέρα του Ιωάννη Πάτρα 23 ετών (στο πτυχίο στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Π.Α.ΜΑΚ )και της Θεοδώρας Πάτρα 19 ετών (φοιτήτρια τμήματος Επιστήμης διατροφής και διαιτολογίας στο ΔΙΠΑΕ Θες/νικης.)

Ως πρώην αθλήτρια της Εθνικής ομάδας βόλει με πολλές συμμετοχές και μετάλλια, σε διεθνή αγώνες και ως Ομοσπονδιακή προπονήτρια στην Ε.Ο.ΠΕ από το 2017-2022,έχω μάθει ΟΤΙ μέσα από την ομαδική προσπάθεια και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο μου, όλα μπορούν να γίνουν. Κινητήρια δύναμη μου για την ενασχόληση μου με τα κοινά είναι η αστείρευτη αγάπη μου για την περιοχή κι η αγωνία μου για το μέλλον σ’ έναν τόπο με προοπτική και δυναμική.