Κολιός Δημήτριος
Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Brief info

Αποφοίτησα από το 2Ο Λύκειο Ιωαννίνων το 1984 .Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία παίρνοντας το απολυτήριο μου από το Στρατολογικό Γραφείο Αλεξ/πολης ως Στρατολόγος.

Οι σπουδές μου ξεκίνησαν στις Η.Π.Α αρχικά στις Οικονομικές Επιστήμες και μετέπειτα στις Πολιτικές , όπου δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν. Γνωρίζω την Αγγλική γλώσσα και έχω τις βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Εργάζομαι με την δημοσιογραφική ιδιότητα στα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση-ραδιόφωνο) και στον έντυπο τύπο , από το 1986, αρχικά στις Η.Π.Α και μετέπειτα στην Αλεξ/πολη .

Από το 2003 είμαι ο Ιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Maximum FM συνεχίζοντας να ασκώ την δημοσιογραφική μου ιδιότητα.

Δραστηριότητες & Τοπική Αυτοδιοίκηση

Από το 1994 εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλεξ/πολης.                          Διετέλεσα Αντιπρόεδρος των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών , Πρόεδρος Δημαρχιακών Επιτροπών και συνέχισα σαν Δημοτικός Σύμβουλος να είμαι μέλος Δ.Σ σε Δημοτικές Επιχειρήσεις , σε Επιτροπές Παραλαβής Έργων όπως επίσης και υπεύθυνος των Παραγωγικών Τάξεων Νομού Έβρου. 

Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης τα έτη 1999 και 2000. Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές  του 2002 , εξελέγην  πρώτος σε ψήφους  Δημοτικός Σύμβουλος και ήμουν μέλος του Δ/Σ της ΔΗ.Τ.Ε.Α. 

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξ/πολης απο το 2019 εως 2021.

Η εμπειρία μου στις δημόσιες σχέσεις ξεκινά από το 1990 , διατελώντας υπεύθυνος  δημοσίων σχέσεων στον  Εθνικό Μ.Γ.Σ. , στον Ορφέα , στην ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ , στον Α.Ο Καππαδοκών,  στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλεξ/πολης , στον Σύλλογο Ηπειρωτών Έβρου και στην ΕΠΟΦΕ