Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Brief info

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, Καππαδοκικής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα του, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, και Θρακιώτης από τα Λάβαρα Έβρου από την πλευρά της μητέρας του, Σταματίας Παπαδοπούλου - Οργαντζή.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα «Υδραυλικά Έργα και Περιβάλων» καθώς και στα «Νέα Υλικά και Τεχνολογίες στον Σχεδιασμό Έργων». Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και αφού εκτέλεσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, εργάστηκε στο εξωτερικό. Το 2012, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και σε αντίθεση με τους νέους επιστήμονες, που μετανάστευαν, εκείνος επέλεξε να επαναπατριστεί. Από τότε εργάζεται έως και σήμερα, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, με δραστηριότητα σε ιδιωτικά και δημόσια έργα. Τον περασμένο Απρίλιο, επέκτεινε τις δραστηριότητές του και στον χώρο του Real Estate.

Από το 2013 έως και σήμερα, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι εκλεγμένος στο παράρτημα Θράκης του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος έχοντας διατελέσει Αν. Πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης και Πρόεδρος της Ν.Ε. Έβρου του ΤΕΕ-Θράκης. Στις τελευταίες εκλογές των Μηχανικών, εξελέγη πρώτος σε σταυροδοσία στον νομό Έβρου ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του από όλους τους συνδυασμούς.

Η Αγάπη του για τη Φύση, για το τρέξιμο στο βουνό, και για την εξερεύνηση των «θησαυρών» του τόπου μας είναι αυτή που του δίνει κίνητρο να για την ανάδειξη του Νομού μας.

«Από τότε που ήμουν πρόσκοπος ακόμα, περπατούσα στα βουνά και θαύμαζα την φύση»., μας λέει χαρακτηριστικά.