Πατακάκης Αργύρης
Υπ. Περιφερειακός Σuμβοuλος Π.Ε Δράμας Επιχειρηματίας - MSc Μηχανικός Περιβάλλοντος
Brief info

Είμαι ο Αργύρης Πατακάκης Υπ. Περιφερειακός Συμβοuλος Π.Ε Δράμας με την Περιφερειακή ΣΥΝΘΕΣΗ και τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Δράμα και κατοικώ στην Αδριανή.

Σπούδασα στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης στη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών στο τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και είμαι κάτοχος 3 μεταπτυχιακών τίτλων:
«Έξυπνα Ενεργειακά Δίκτυα (Smart Energy Grid)», Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Professional Diploma in Digital & Social Media», KnowCrunch and Deree - The American College of Greece, «Π.Μ.Σ Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη (Environmental Engineering and Science)», Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Έπειτα και από την ολοκλήρωση της πρακτικής μου άσκησης, εργάστηκα στην Ε.Α.Γ.Μ.Ε, Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Πρώην Ι.Γ.Μ.Ε).

Από το 2020 έως σήμερα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με κύρια δραστηριότητα τις Υπηρεσίες Περιβαλλοντικών Συμβουλών. Συγχρόνως έχω ιδρύσει την Celia Olive, μια πρότυπη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου με έδρα την Αδριανή Δράμας.

Το 2019 εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος, ο νεότερος σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου διετέλεσα Τομεάρχης στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών (Committee of Young Europeans Elected in Cities and Regions), ενός Συμβουλίου που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με κύρια πεδία δράσης την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, τη χρήση των νέων τεχνολογιών, και την αντιμετώπιση της κοινωνικής ανισότητας.

Πατακάκης Αργύρης Φωτογραφία

Επερώτηση του Α. Πατακάκη

Επερώτηση 9-2-2023

 

Παρακάτω, παρατίθεται μία γραπτή δήλωση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Σύνθεσης για την ΠΕ Δράμας κου Μιχάλη Λυχούνα, αναφορικά με τη λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού 2022-2023

Περισσότερα για τον Αργύρη Πατακάκη