Σε τραγική κατάσταση ο δρόμος Παρανεστίου – Δράμας λόγω ανικανότητας της Διοίκησης της ΠΑΜΘ

Άλλο ένα δείγμα της απάθειας και της ανικανότητας της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ καταγράφουμε ως παράταξη, μόνο που πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα. Η απάθεια τους, που αυτή τη φορά εκδηλώνεται στον δρόμο που συνδέει το Παρανέστι με τη Δράμα, την Ξάνθη κλπ, είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των ανθρώπων που τον χρησιμοποιούν.

Πιθανόν να θεωρούν ότι επειδή το Παρανέστι είναι «στην άκρη» της Περιφέρειας μας, δεν θα γινόταν αντιληπτή η αμέλεια τους να περιποιηθούν τα πρανή του δρόμου, να κλαδέψουν τα δέντρα και τους θάμνους και γενικά να φροντίσουν ώστε η διέλευση του δρόμου να είναι ασφαλής για όλες και όλους.

Πρόκειται για τον δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούν όλοι/ες οι δημότες του Δήμου Παρανεστίου και ο οποίος ειδικά το χειμώνα δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω της εξυπηρέτησης της ξυλεμπορίας.

Και σε αυτό όμως, οι διοικούντες δείχνουν για άλλη μία φορά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των πολιτών της Περιφέρειας μας.

Πέρα από την καρέκλα, δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, αλλά όλοι γνωρίζουν πια ότι εκτός από αδιάφοροι είναι και ανίκανοι να διοικήσουν.

Ο χρόνος τους μετράει πλέον αντίστροφα και τον Οκτώβρη του 2023 θα λάβουν την απάντηση που πρέπει.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει να βρίσκεται παντού, καταγράφοντας τα προβλήματα όλων των πολιτών, διεκδικώντας λύσεις και φέρνοντας τους διοικούντες προ των ευθυνών τους.