Με λάσπη στον ανεμιστήρα απαντάει στις προτάσεις ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ

Με την συνήθη -πλέον- τακτική του της λάσπης στον ανεμιστήρα επέλεξε να απαντήσει σε οργανωμένη πρόταση της παράταξης μας ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, πιστεύοντας ότι έτσι θα καταφέρει να καλύψει την πολιτική του ένδεια.

Το μόνο που κατάφερε όμως, ήταν για άλλη μια φορά να δείξει την εμπάθεια του προς την παράταξή μας, προσβάλλοντας κατάφωρα την εισηγήτρια της πρότασής μας για ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας μας, με 100% χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σε ένα ακόμη μισογυνιστικό κρεσέντο κινούμενος πολύ μακριά από τα όρια της αστικής ευγένειας, ο Χρήστος Μέτιος όχι μόνο αμφισβήτησε την ικανότητα και τη δυνατότητα της κας Τριανταφυλλιάς Καζάκου – Βρούζου να υποβάλλει μία πρόταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο συμμετέχει ως εκλεγμένη, αλλά ακόμη και τη σκοπιμότητά της, αφήνοντας επαίσχυντα υπονοούμενα.

Είναι όμως περισσότερο από προφανές το ότι η ανικανότητα αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό τόσο του ιδίου, όσο και των κατά συνθήκη συμμάχων του αφού αυτοί είναι που αφήνουν 20.000.000 ευρώ ανεκμετάλλευτα στο ΕΣΠΑ που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση του Έβρου και αυτοί είναι που δεν ενέκριναν την πρόταση μας για να λάβει χρήματα η Περιφέρεια για την αντιπλημμυρική της θωράκιση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όσο δε για την έξαψη του κου Πέτροβιτς, όταν υπενθυμίσαμε σε όλους ότι ο Έβρος πολύ πρόσφατα θρήνησε έναν πυροσβέστη ελέω θεομηνίας, ας αναλογιστεί την αρνητική του ψήφο και ας αναλάβει την ευθύνη του να μένει η Περιφέρεια μας ανοχύρωτη.

Τέλος, καλούμε όλη αυτή την κουστωδία που αυτοαποκαλείται διοίκηση να πάψει την μετάθεση ευθυνών στους εργαζόμενους της Περιφέρειας μας. Στη διάρκεια της συνεδρίασης ακούσαμε τουλάχιστον πέντε φορές ότι η έλλειψη εργαζομένων ευθύνεται για την πολιτική τους αδράνεια.

Ε, λοιπόν, ας ασκήσει τα καθήκοντα του ο Περιφερειάρχης και ας ζητήσει μετ’ επτιτάσεως την ενίσχυση των υπηρεσιών. Αν δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό, ε, τότε ας συνεχίσει να μιλάει στα πληρωμένα παπαγαλάκια που επαινούν δοθείσης ευκαιρίας (και επιταγής) το ανύπαρκτο έργο του.

Το να διοικήσει, πάντως, δεν το θεωρούμε καθόλου πιθανό. Διότι, απλώς δεν μπορεί.

 

Από το Γραφείο Τύπου