Περιοδεία του Χριστόδουλου Τοψίδη στην αγορά της Κομοτηνής

Τον παλμό της αγοράς στην Κομοτηνή κατέγραψε το πρωί του Σαββάτου 16/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, περιοδεύοντας με κλιμάκιο υποψηφίων Συμβούλων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την λαϊκή αγορά της πόλης όπου ο κος Τοψίδης και το κλιμάκιο συνομίλησαν με παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες καταγράφοντας ανάγκες της αγοράς, αλλά και των καταναλωτών και επικοινωνώντας τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο, πάντα με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κο Τοψίδη, επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά της πόλης συζητώντας με εμπόρους που δραστηριοποιούνται σε αυτήν αλλά και πολλούς καταναλωτές που βρίσκονταν εκεί. Στόχος των επαφών ήταν από τη μία πλευρά να καταγραφούν οι ανησυχίες των εμπόρων και των καταναλωτών και από την άλλη η επικοινωνία των θέσεων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, που έχει σταθερά και απαρέγκλιτα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο κέντρο της πόλης με συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με πολίτες καθώς η επαφή με τον κόσμο αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για τα μέλη και τον επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

Ο στόχος παραμένει σταθερά η επικοινωνία των θέσεων της παράταξης και η γνωστοποίηση του προγράμματος που είναι δομημένο με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.