Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στην Λευκή Νύχτα της Κομοτηνής

Τις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας 2023» στην Κομοτηνή παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης την Παρασκευή 15/09 συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της ΠΕ Ροδόπης με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες του εμπορικού κόσμου σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας καθώς η μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί την ραχοκοκκαλιά της τοπικής αλά και της εθνικής οικονομίας και χρήζει στήριξης και υποστήριξης με κάθε πρόσφορο μέσο.

Η «Οικονομία» αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στο πρόγραμμα που επικοινωνεί η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ με συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του εμπορικού κόσμου και απώτερο στόχο την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Δράσεις όπως η «Λευκή Νύχτα» αποδεικνύουν την διάθεση των εμπόρων και των καταστηματαρχών να τονώσουν την τοπική οικονομία, αλλά και την αγωνία τους για τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν.

Τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, όσο και τα μέλη του κλιμακίου της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ διαβεβαίωσαν τον εμπορικό κόσμο της Κομοτηνής ότι η επόμενη διοίκηση της ΠΑΜΘ με επικεφαλής τον κο Τοψίδη θα είναι ουσιαστικός συμπαραστάτης του επιχειρείν και αρωγός σε κάθε προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.