Η Περιφερειακή Σύνθεση σε εξόρμηση στον Δήμο Σουφλίου και την Αγροτική Έκθεση Φερών

Σε σχολική μονάδα του Σουφλίου παρακολούθησε τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης μαζί με υποψήφιους και υποψήφιες Συμβούλους της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. Η εξόρμηση της 11ης Σεπτεμβρίου περιελάμβανε επίσης επισκέψεις σε διάφορα σημεία της πόλης του Σουφλίου, όπως και σε οικισμούς του Δήμου, αλλά και συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κ. Παναγιώτη Καλακίκο και εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

Τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, όσο και οι υποψήφιοι/ες Σύμβουλοι υπηρετούν πιστά τη δέσμευση ότι η παράταξη θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έτσι καθημερινά βρίσκονται σε επαφή με τους πολίτες του Έβρου και της Περιφέρειας ΑΜΘ γενικά, καταγράφοντας ζητήματα, επικοινωνώντας το πρόγραμμα και το όραμα της παράταξης και συζητώντας διεξοδικά με όλους και όλες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος και πάλι από υποψήφιους/ες της Περιφερειακής Σύνθεσης επισκέφθηκε τις Φέρες. Όλοι μαζί παρακολούθησαν την τελετή εγκαινίων της Αγροτικής Έκθεσης και στη συνέχεια συνομίλησαν με εκθέτες και επισκέπτες εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τον Πρωτογενή Τομέα και τους ανθρώπους που απασχολούνται σε αυτόν. Άλλωστε, η Περιφερειακή Σύνθεση έχει αναδείξει πολλά ζητήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου στο Περιφερειακό Συμβούλιο υποβάλλοντας επερωτήσεις και προκαλώντας σχετικές συζητήσεις προς ανεύρεση λύσεων.