Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Χριστόδουλου Τοψίδη στην Κομοτηνή

Την απόλυτη στήριξή τους στην αυτοδιοικητική πρόταση του Χριστόδουλου Τοψίδη και της Περιφερειακής Σύνθεσης εξέφρασαν οι πολίτες της Ροδόπης, δίνοντας δυναμικό παρών στην προεκλογική του ομιλία στην Κομοτηνή το βράδυ του Σαββάτου 30/09.

Από το βήμα της ομιλίας του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ εξέφρασε την αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, ευχαριστώντας τους παριστάμενους και τις παριστάμενες για την υποστήριξή τους.

«Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ο μοναδικός συνδυασμός που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Ένας συνδυασμός με καθαρή αυτοδιοικητική πρόταση.

Ένας συνδυασμός με θεμελιώδεις αρχές: ισότητα ευκαιριών, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στον πολίτη, συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στην διαμόρφωση και την λήψη αποφάσεων, σεβασμό της ιδιαιτερότητας του κάθε τόπου,

της κάθε περιοχής, της κάθε πόλης και οικισμού της περιφέρειας» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Τοψίδης.

Υπογράμμισε ότι η Ροδόπη, αλλά και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης «δεν πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες» και σημείωσε την αδιαφορία της υφιστάμενης διοίκησης για τα ουσιαστικά προβλήματα της ΠΕ Ροδόπης, και εξέφρασε την άποψη ότι η απραξία αυτής της διοίκησης λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη του τόπου.

Σε ό,τι αφορά τις προγραμματικές θέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ δεσμεύθηκε για την οργάνωση της τουριστικής προβολής της ΠΕ Ροδόπης σε συνδυασμό με την αναβάθμιση ή τη δημιουργία υποδομών που θα εξυπηρετούν τους τουρίστες και φυσικά και τους ντόπιους, δεσμεύθηκε για την εκπόνηση αντιπλημμυρικών έργων υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι σε πολλά σημεία της Ροδόπης αυτά δεν έχουν γίνει αν και είναι απολύτως αναγκαία και εξήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην πρόοδο της τοπικής οικονομίας.

Ο κος Τοψίδης αναφέρθηκε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης λέγοντας ότι «Το θέλουμε ισότιμο εταίρο, στην χάραξη της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας μας» ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής την οποία χαρακτήρισε «κόσμημα» και εξέφρασε την απογοήτευσή του από το γεγονός ότι σήμερα είναι εγκαταλελειμένη.

Παρ’ όλα αυτά, όπως είπε, η αναβίωση της είναι ύψιστη προτεραιότητά για την παράταξή του που έχει μελετήσει συγκεκριμένο σχέδιο επί αυτού.

Η ομιλία του κ. Τοψίδη έγινε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και επευφημιών ενώ ο ίδιος έκλεισε εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στους πολίτες της Ροδόπης και την επιλογή που θα κάνουν την 8η Οκτωβρίου, ώστε η Περιφερειακή Σύνθεση να είναι η νέα διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της ΠΕ Ροδόπης.

 

Οι σύμβουλοι που παρουσιάστηκαν:

 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 2. ΑΠΤΟΥΡΑΧΗΜ ΖΕΙΝΕΠ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 3. ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 4. ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ- ΙΑΤΡΟΣ
 5. ΚΕΠΕΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 6. ΚΙΦΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
 7. ΜΟΛΛΑ ΙΣΑ ΡΙΤΒΑΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 8. ΜΟΥΡΑΤ ΟΣΜΑΝ ΝΤΕΡΙΑ -ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
 9. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΡΑΤ- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
 10. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΜΠΙΛΕ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 11. ΜΠΑΙΡΑΜ ΑΛΗ ΣΕΧΕΡ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 12. ΜΠΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 13. ΟΡΤΑΚΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 14. ΟΣΜΑΝ ΠΕΧΛΙΒΑΝ ΑΧΜΕΤ- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
 15. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 16. ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 17. ΤΑΠΑΤΖΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ -ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 18. ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 19. ΧΑΤΖΗ ΜΕΜΕΤ ΡΙΤΒΑΝ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ
 20. ΧΟΗ ΣΟΥΣΑΝΑ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ