Καταγγελία της κατάχρησης υπηρεσιακού οχήματος της ΠΕ Δράμας από τον Γ. Παπαεμμανουήλ

Σε καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές της κατάχρησης του υπηρεσιακού οχήματος από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ προχώρησε η παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης.

Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παραδέχτηκε δημοσίως ότι αυτός ήταν ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος (με αρ κυκλοφορίας ΚΗΥ 9449) που εντοπίστηκε σταθμευμένο στο beach bar Πεπόνι των Αμμολόφων Καβάλας την Κυριακή 31 Ιουλίου. Σημειώνουμε δε ότι  πέρα από το beach bar Πεπόνι, το ίδιο όχημα έχει εντοπιστεί σταθμευμένο πολλές φορές και έξω από ναό της Νέας Καρβάλης.

Επειδή το θράσος του δεν έχει όρια και επειδή οι αποφάσεις τόσο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, όσο και των Επιτροπών αυτού πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλες και όλους, καταγγείλαμε την ενέργεια του και αναμένουμε τα αποτελέσματά της.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η περιουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης είναι περιουσία των πολιτών της και η διαχείρισή της πρέπει να είναι και τοις πράγμασι χρηστή. Το να παίρνει οποιοσδήποτε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και να κόβει βόλτες άνευ λόγου (που να συνδέεται με την Υπηρεσία ή την εν γένει λειτουργία της ΠΑΜΘ) είναι αυθαιρεσία και ταυτόχρονα εμπαιγμός σε βάρος των πολιτών.

Ειδικά στη δική μας Περιφέρεια, που εξαιτίας της αδράνειας των διοικούντων φλερτάρει πλέον με την ολοκληρωτική φτωχοποίηση, χρειάζεται να έχει μεγάλη αναίδεια ένας αιρετός για να κυκλοφορεί το υπηρεσιακό όχημα για προσωπικούς του λόγους. Και, όπως φαίνεται, ο κος Παπαεμμανουήλ τη διαθέτει.

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μετράει τα καύσιμα με το σταγονόμετρο, ο κος Παπαεμμανουήλ θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή οδηγώντας ένα όχημα που συντηρείται με δημόσιο χρήμα. Αλλά, όπως φαίνεται, δεν αισθάνεται.

Για όλους αυτούς τους λόγους, και επειδή η Περιφερειακή Σύνθεση θέτει στο επίκεντρο τους πολίτες και την προάσπιση των συμφερόντων τους, κάναμε την συγκεκριμένη καταγγελία και αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθούμε όταν εντοπίζουμε ότι οι διοικούντες αυθαιρετούν και λειτουργούν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.