Για άλλη μία φορά η Διοίκηση δεν μπορεί να πράξει τα αυτονόητα, Σοβαρά προβλήματα από την κωλυσιεργία τους

Ακόμη μία περίπτωση στην οποία η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ δεν δύναται να πράξει τα αυτονόητα, καταγγέλλει η παράταξη μας.

Αυτή τη φορά, θίγουμε το ζήτημα της υποστελέχωσης του Τμήματος Μεταφορών και Συγκοινωνιών (άρα και του τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας) της ΠΕ Καβάλας που έχει πολύ σημαντικές συνέπειες:

Α) Οι έμποροι αυτοκινήτων δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα φυσικά να καταγράφουν ζημίες στα ταμεία τους

Β) Όσοι και όσες αποκτούν νέο όχημα αναγκάζονται να προσφεύγουν σε γειτονικούς νομούς για να αποκτήσουν άδεια κυκλοφορίας – δηλαδή για να μπορέσουν να νομιμοποιήσουν το νεοαποκτηθέν όχημα!

Γ) Δυσκολεύουν σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών της ΠΕ Καβάλας

Μάλιστα, οι έμποροι οχημάτων έχουν εκδώσει και σχετική ανακοίνωση – διαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΕ Καβάλας.

Την κατάσταση αυτή καταδικάζει απερίφραστα η παράταξή μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εκπλήσσει, αφού τα μέλη της Διοίκησης έχουν πλέον καταστήσει σαφή την ανικανότητα, αλλά και την αδιαφορία τους για την καθημερινότητα των πολιτών.

Τους καλούμε έστω και τώρα να πράξουν τα δέοντα και να ενισχύσουν (και) τη συγκριμένη υπηρεσία, αφουγκραζόμενοι επιτέλους τις ανάγκες των πολιτών και τον επαγγελματιών που πασχίζουν καθημερινά για τον επιούσιο.