Στην Ξάνθη περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης

Στην πρωτεύουσα της ΠΕ Ξάνθης, την πόλη της Ξάνθης βρέθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της Περιφερειακή Σύνθεση

Το κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε την Ένωση Περιφερειακών Υπαλλήλων Ξάνθης, το Νοσοκομείο της Ξάνθης, τη Δημοτική Αγορά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση, τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης έγιναν θεσμικές συναντήσεις, αλλά και επαφές με τους/τις πολίτες της Ξάνθης καθώς η Περιφερειακή Σύνθεση υπηρετεί με προσήλωση το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο».

Σε όλες τις επαφές συζητήθηκαν προβλήματα, καταγράφηκαν προτάσεις και η ανάγκη διορθωτικών παρεμβάσεων και βεβαίως παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης και σημεία του προγράμματός της.

Τόσο ο Χριστόδουλος Τοψίδης προσωπικά, όσο και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Σύνθεσης έχουν δεσμευτεί να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και αυτό πράττουν καθημερινά με τις εξορμήσεις, τις επαφές και τις συναντήσεις τους.

Στο επίκεντρο του προγράμματος της παράταξης  παραμένει σταθερά ο άνθρωπος, η εξυπηρέτηση των αναγκών του και βεβαίως η δημιουργία εκείνων των συνθηκών που θα βάλουν την ΠΕ Ξάνθης και την ΠΑΜΘ συνολικά στην αναπτυξιακή τροχιά που αξίζει στον τόπο μας.