«Παρατημένο» το επαρχιακό οδικό δίκτυο – Μετ’ εμποδίων η πρόσβαση στον Βώλακα

Σε off road διαδρομή έχει μετατρέψει την κίνηση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠΕ Δράμας η αδιαφορία της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ. Την ώρα που Σύμβουλοι της Διοίκησης «χρησιμοποιούν» τον Βώλακα ως φωτογραφικό φόντο για να κάνουν μεγαλόστομες δηλώσεις, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι κανείς από αυτούς δεν ενδιαφέρεται για την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Μία απλή επίσκεψη φτάνει για να διαπιστώσει κανείς ότι η ορατότητα στο δρόμο Προσοτσάνη – Νευροκόπι είναι περιορισμένη σε πολλά σημεία λόγω της πυκνής βλάστησης και αυτό σημαίνει μεγάλη επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς. Απογοητευτική είναι η κατάσταση στο ύψος της διασταύρωσης του Βώλακα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμόδιους, που ισχυρίζονται ότι «όλα είναι καλά».

Όχι δεν είναι όλα καλά και μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό σημείο του επαρχιακού δικτύου που έχει αφεθεί στην τύχη του, καθώς ανάλογη είναι η εικόνα και στον δρόμο Παρανεστίου – Σταυρούπολης, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Όσο και αν οι σύμβουλοι της διοίκησης προσπαθούν να παρουσιάσουν μία «ωραία» εικόνα, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή που τους διαψεύδει και τους εκθέτει στα μάτια των πολιτών, όμως το σημαντικότερο όλων είναι ότι η αδιαφορία τους πλέον βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανθρώπων που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο της Δράμας. Τους καλούμε έστω και καθυστερημένα να δείξουν συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

 

Αργύρης Πατακάκης

 

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Δράμας

Περιφερειακή Σύνθεση