Οι πολίτες αποδοκιμάζουν τη Διοίκηση Μέτιου

Την πλήρη και αδιαμφισβήτητη αποδοκιμασία των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης προς το πρόσωπο και τη διοίκηση του Χρήστου Μέτιου αποτυπώνει αναλυτική έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία Good Affairs μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Στην έρευνα καθίσταται απολύτως σαφές ότι περισσότεροι από τους μισούς πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ (52%) κρίνουν τη θητεία Μέτιου κακή έως πολύ κακή, ενώ μόλις το 31,1 % των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα τον ξαναψήφιζαν ή μάλλον θα τον ξαναψήφιζαν.

Το ότι ο Χρήστος Μέτιος είναι σε εξαιρετικά δεινή θέση, είναι γνωστό. Τώρα όμως είναι και αποτυπωμένο με την μέθοδο της Στατιστικής αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι ο ίδιος και η παράταξή του βρίσκονται σε αποδρομή.

Και, πώς θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό; Η αντιδημοφιλία του εδράζεται στην απραξία του, την ατολμία του, την ανικανότητα του να διοικήσει και την παντελή απουσία σχεδιασμού από τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και που ως επί το πλείστον είναι συνεργαζόμενοι μαζί του και άρα δεν μοιράζονται κανένα όραμα, αλλά τους συνδέει εξαρτητική σχέση.

Σε μία περίοδο που οι πολίτες της Περιφέρειας μας καλούνται να ζήσουν, να επενδύσουν, να δημιουργήσουν οικογένειες μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πλαίσιο, ο περιφερειάρχης και οι συν αυτώ το μόνο που κάνουν είναι να φωτογραφίζονται και να δημιουργούν «παρεάκια» με αποκλειστική στόχευση την εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων.

Επομένως από την παράταξή μας το αποτέλεσμα της έρευνας χαρακτηρίζεται αναμενόμενο, καθώς η Περιφερειακή Σύνθεση βρίσκεται σε απόλυτη και ευθεία σύνδεση με τους πολίτες, τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι η παράταξη που αναδεικνύει συνεχώς τα θέματα ουσίας και δεν έχει διστάσει ούτε μία φορά να στηλιτεύσει και να καταδικάσει τις αστοχίες της διοίκησης.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ηγείται μίας ομάδας ανθρώπων με όραμα και σχεδιασμό που μπορούν και θα κάνουν πράξη την αναστροφή της πορείας της Περιφέρειας μας από τα «βράχια» που την έχει ρίξει η απερχόμενη διοίκηση, στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.

Η 8η Οκτωβρίου είναι πλέον κοντά και οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν εντολή διοίκησης στην παράταξη που ξέρει και μπορεί να διοικήσει ισόνομα, ισότιμα και δίκαια, δηλαδή στην Περιφερειακή Σύνθεση.

 

Δείτε εδώ το link και αναλύσεις της έρευνας:

https://www.in.gr/2023/05/11/politics/aftodioikisi/dimoskopisi-eikona-stis-13-perifereies-pos-krinoun-oi-polites-tis-thiteies-ton-perifereiarxon/?fbclid=IwAR1bPMbOieiitbVK5YvSBoMxtaLEdpzUbqrHdgoxgVqW210sTA7oxylFDGg

https://www.otamagazine.gr/politiki/galazio-kazo-stis-perifereies-mono-chatzimarkos-agorastos-tzitzikostas-kai-arnaoytakis-pane-gia-epaneklogi/?fbclid=IwAR1Ve4SKGLToC-F-IwruF4r3WZREJMuEd683lnVeywg4qHt3fMcXYJHCjKg

https://www.dimokratiki.gr/10-05-2023/galazio-kazo-stis-perifereies-mono-chatzimarkos-agorastos-tzitzikostas-kai-arnaoytakis-pane-gia-epaneklogi/?fbclid=IwAR2tXGKKNGNfCGivV_BVymwokWXN01Jvjr885z2TF-YDV7xdDIaPq9MYCLY