Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης παρακολούθησε τον εορτασμό των Ελευθερίων στην Ξάνθη

Τους εορτασμούς για τα 104α Ελευθέρια της Ξάνθης παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της παράταξης.

Ανήμερα της 4ης Οκτωβρίου, ο κ. Τοψίδης παρακολούθησε και το θρησκευτικό μέρος του εορτασμού, αλλά και την παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης συγχαίροντας τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Παράλληλα τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, όσο και τα μέλη του κλιμακίου που τον συνόδευσαν, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολίτες και να ανταλλάξουν μαζί τους ευχές, απόψεις σκέψεις και ιδέες για την πρόοδο της ΠΕ Ξάνθης και της Περιφέρειας ΑΜΘ συνολικά.

Την προηγούμενη ημέρα ο κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη περιόδευσε στην Σταυρούπολη της ΠΕ Ξάνθης και πέριξ οικισμούς. Στόχος και αυτής της περιοδείας ήταν η επαφή με τον κόσμο και η ανταλλαγή απόψεων σε απόλυτη εφαρμογή της θέσης που απαρέγκλιτα υπηρετεί η παράταξη, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου τα μηνύματα που δέχονται όλα τα μέλη της Περιφερειακής Σύνθεσης, αλλά και ο επικεφαλής, είναι άκρως ενθαρρυντικά σχετικά με το αποτέλεσμα. Οι πολίτες επιθυμούν πλέον την αλλαγή που μπορεί να φέρει η Περιφερειακή Σύνθεση βάζοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την ευημερία των ανθρώπων της!