Η Διοίκηση της ΠΑΜΘ «ανακάλυψε» το Φαλακρό

Με ευχολόγια και υποθέσεις συνεχίζει να πορεύεται η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και φυσικά να καθυστερεί σημαντικά την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Φαλακρό και το χιονοδρομικό του κέντρο, με τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού και πρώην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού να μας ενημερώνει μέσω του τοπικού τύπου της Δράμας για τις… αναπτυξιακές του προοπτικές!

Προφανώς ο κος Τσώνης δεν αντιλαμβάνεται σε ποιους μιλάει και προσβάλλει τη νοημοσύνη των Δραμινών καθώς όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού όπως και τις αναπτυξιακές του προοπτικές.

Επίσης, γνωρίζουμε και την απραξία της Διοίκησης Μέτιου στην οποία ανήκει ο κος Τσώνης, όπως γνωρίζουμε ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα όχι για αναβαθμίσουν το ΧΚΔ, αλλά ούτε καν για να το προστατέψουν! Θυμίζουμε ότι μόλις πρόσφατα και κατόπιν παραινέσεων της Περιφερειακής Σύνθεσης ασχολήθηκαν με τους βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις του ΧΚΔ, αποδεικνύοντας ότι δεν περνούν ούτε καν απ’ έξω.

Επομένως, είναι ντροπή για τον κο Τσώνη να προσπαθεί να διασκεδάσει εντυπώσεις, την ώρα που όλοι ξέρουμε ότι επί τρία χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό για να ενισχύσει του τουριστικό ρεύμα της Δράμας και φτάνουμε έναν χρόνο πριν εγκαταλείψουν τη Διοίκηση για να μας πουν ότι τώρα «κάτι» σχεδιάζουν.

Οι δηλώσεις του αγγίζουν πλέον τα όρια της αναίδειας, όπως και οι αντίστοιχες των συναδέλφων του από τη Διοίκηση που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν συνεχώς να καλύψουν την ανεπάρκεια τους.

Αξίζει, πάντως να σημειώσουμε ότι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπου υπάρχουν Χιονοδρομικά Κέντρα έχουν ήδη υπογραφεί συμβάσεις για την αναβάθμισή τους (π.χ. Καλάβρυτα με έργα ύψους 18.250.000 ευρώ), την ώρα που εμείς απλώς διαβάζουμε «δηλώσεις»…

 

Αργύρης Πατακάκης – Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ | Δράμας Περιφερειακή Σύνθεση