ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ : Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

 

12/01/2023

Προς

Κο Χρήστο Παπαθεοδώρου

Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Κοινοποίηση

Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

Εδώ και περίπου έναν μήνα ξεκίνησε η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, έστω κι αν αυτή προέκυψε από μία διαδικασία για την οποία η παράταξή μας, έχει παραθέσει τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις.

Παρά ταύτα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού λειτουργεί, υπάρχει ανάδοχος και το διάστημα κρίνεται ικανό, ώστε να η Διοίκησή σας να έχει αποκρυσταλλώσει μία σχετική εικόνα.

Πέρα από την έλλειψη χιονιού, η οποία οφείλεται σε παράγοντες μη διαχειρίσιμους από καμία Αρχή, η καθαυτή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, έχει προκαλέσει συζητήσεις στους κύκλους των επισκεπτών/τριών, πολλοί/ες εκ των οποίων εκφράζουν τις απόψεις τους στα και στα social media. Πολλές από τις απόψεις αυτές δεν είναι τιμητικές για το Χιονδρομικό Κέντρο Φαλακρού, ενώ σε πολλές αναρτήσεις παρατίθενται και σχετικές εικόνες, οι οποίες μαρτυρούν την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΧΚΦ και ως εκ τούτου, λειτουργούν αποθαρρυντικά για μελλοντικούς επισκέπτες.

Σημειώνουμε δε, ότι τα Social Media στην εποχή που διανύουμε αποτελούν χώρο έκφρασης και διακίνησης απόψεων ενώ δυνητικά μπορούν να αποτελέσουν και πεδίο διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ερωτώνται ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας:

  • Έχουν υπόψη τους την αρνητική εικόνα που δημιουργείται για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού από τους/τις επισκέπτες/τριες του;
  • Δύνανται να καταρρίψουν τους αρνητικούς ισχυρισμούς και να αποδείξουν ότι δεν ισχύουν;
  • Ποια άποψη έχουν σχηματίσει από την έως τώρα λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού;
  • Διακινείται έντονα η πληροφορία ότι έχει ζητηθεί παρέμβαση εισαγγελέα σε βάρος χρηστών των ΜΚΔ για φωτογραφίες και σχόλια αναφορικά με το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού. Είναι ενήμεροι ο Περιφερειάρχης και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης γι’ αυτό;

 

Οι επερωτώντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Χριστόδουλος Τοψίδης (επικεφαλής παράταξης)

Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Σταύρος Βαβίας

Νικόλαος Βουλγαρίδης

Κωνσταντίνος Εξακουστός

Εμμανουήλ Ταπατζάς

Αργύρης Πατακάκης

Τριανταφυλλιά Καζάκου – Βρούζου

Οδυσσέας Βουρβουκέλης

Ιρφάν Χατζηγκενέ

 

 

 

Εισηγητής: Αργύρης Πατακάκης – Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Δράμας