Περιοδεία του υπ. Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Τοψίδη στην ΠΕ Ροδόπης

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης περιόδευσε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων.

Το κλιμάκιο περιόδευσε σε μία σειρά υπηρεσιών στην πόλη των Σαπών καταγράφοντας τον τρόπο λειτουργίας τους, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες τους και κομίζοντας τις θέσεις της παράταξης. Σε αυτές τις θέσεις περιλαμβάνεται οπωσδήποτε η εξάντληση των δυνατοτήτων της Περιφέρειας αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προκειμένου και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο παραγωγικοί, αλλά και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Τοψίδης και τα μέλη του κλιμακίου είχαν συνάντηση και με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο.

Η περιοδεία συνεχίστηκε σε οικισμούς του ορεινού όγκου της ΠΕ Ροδόπης

Η Περιφερειακή Σύνθεση έχει δεσμευτεί ότι έχει «τον άνθρωπο στο επίκεντρο» και υπηρετεί αυτή τη δέσμευση απαρέγκλιτα καθώς τα μέλη και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Τοψίδης βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες ανταλλάσσοντας απόψεις και επικοινωνώντας τις θέσεις του προγράμματος της παράταξης.