Περιοδεία του Χρ. Τοψίδη στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας στην ΠΕ Έβρου

Στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας περιόδευσε την Τρίτη 19/09 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της Περιφερειακή Σύνθεση κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες Περιφερειακούς/ές Συμβούλους της παράταξης.

Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας συνάντησε και τον υποψήφιο Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Τοκαμάνη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα του Διδυμοτείχου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, στην αγορά της πόλης, όπως και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ.

Εν συνεχεία, το κλιμάκιο πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε τη Νέα Ορεστιάδα και κινήθηκε στην αγορά της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες και επικοινωνώντας τις θέσεις της παράταξης.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στους οικισμούς του Τριγώνου Δίκαια, Πτελέα, Ορμένιο, Πετρωτά, Πεντάλοφο, Κόμαρα και Κυπρίνο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, όπως και τα μέλη του κλιμακίου κατέγραψαν την αγωνία των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στο βόρειο τμήμα του Έβρου, για το μέλλον και την ευημερία του τόπου τους.  

Η Περιφερειακή Σύνθεση πρεσβεύει το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και με αυτό ως δεδομένο, τόσο ο κ. Τοψίδης, όσο και τα μέλη του κλιμακίου εξέθεσαν αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την στήριξη των ακριτικών περιοχών καθώς για τη μείζονα προτεραιότητα της Περιφερειακή Σύνθεση για την ενίσχυση των συνόρων η οποία επιτυγχάνεται μέσα από αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και βελτίωση της καθημερινότητας, ώστε οι άνθρωποι να παραμένουν στον τόπο τους νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.