«Φαρισαϊσμός & Ανικανότητα»

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Καβάλας σύσκεψη φορέων και της συντονιστικής επιτροπής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του περίφημου προγράμματος της Περιφέρειάς μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Του προγράμματος που ο Περιφερειάρχης εξήγγειλε ως διαφορετικό και μοναδικό και τελικά αποδείχθηκε μία παταγώδης αποτυχία εφόσον αποδεικνύεται ότι δεν απευθύνεται στην πραγματική οικονομία, δεν λαμβάνει υπόψη του την εποχικότητα, αγνοεί τον τουρισμό κ.ο.κ.

Φέρεται ότι ο Περιφερειάρχης δεν θα παραστεί στην σύσκεψη όπως και οι Αντιπεριφερειάρχες του (μισθοφόροι και μη, μεταγραφές, με ή χωρίς αρμοδιότητες κ.ο.κ.)!

Δυστυχώς ως σύγχρονοι Φαρισαίοι υποκρίνονται και αγνοούν την πραγματικότητα!

Δυστυχώς δεν τους αγγίζουν οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών!

Δυστυχώς δεν έχουν ούτε την ικανότητα να αντιληφθούν τις πραγματικές ανάγκες και να εργαστούν για να τις θεραπεύσουν!

Η παράταξή μας κανονικά θα έπρεπε να αρκεστεί στο να αναδείξει και να καταγγείλει την αποτυχία.

Πλην, όμως, προτεραιότητά μας είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων. Έτσι καλούμε τον Περιφερειάρχη να παραστεί στην σύσκεψη, να αποσύρει και να διορθώσει το περίφημο πρόγραμμά του.

Για εμάς, για την «Περιφερειακή Σύνθεση» προέχουν οι πραγματικές ανάγκες! Από εκεί και πέρα, ο Περιφερειάρχης αν δεν έχει κάτι να κρύψει ή να φοβηθεί ας βάλει ως θέμα το πρόγραμμα αυτό στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 29/10/2020.

 

Από το Γραφείο Τύπου