Επίσκεψη Χριστόδουλου Τοψίδη και υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Δράμας στο Κάτω Νευροκόπι

Με τους ανθρώπους  της Τρίτης ηλικίας, τους νέους γονείς, τους ανθρώπους της κοινωνίας του Κάτω Νευροκοπίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, κατά την διάρκεια μιας ακόμη επίσκεψης του στο Λεκανοπέδιο του Κάτω Νευροκοπίου,  ο Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος απο μέλη των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε. Δράμας.

Συναντήθηκε με επαγγελματίες αλλά και μικροπωλητές – παραγωγούς στην λαϊκή αγορά, εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας, το Δασαρχείο, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομική Διεύθυνση, τους Συνοριοφύλακες, καθώς και με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα αγρότες- κτηνοτρόφους , υλοτόμους, ανθρώπους του αθλητισμού.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε η ανεξάρτητη από κόμματα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη το 2019, συνεχίζεται με κυρίαρχο σκοπό και στόχο, την αναβάθμιση  της ποιότητας ζωής του κάθε ενός και όλων μας μαζί,  από το ακριτικό Κάτω Νευροκόπι έως και το Ορμένιο.

Η συνεχής ενημέρωση, καταγραφή και εκτίμηση  για τα ζητήματα που απασχολούν, τις αντίξοες συνθήκες και τις δυνατότητες που έχει ο κάθε κλάδος, με γνώμονα να κρατηθεί το Λεκανοπέδιο ζωντανό, ώστε να επιστρέψουν οι νεότεροι στην Περιφέρεια  και να συμβάλλουν με την δυναμική τους στηρίζοντας τους απόμαχους της ζωής, τις αξίες της ελληνικής οικογένειας  και την συνέχιση τους. Η θέληση και η πίστη είναι σημαντικά εργαλεία στην άσκηση της διοίκησης  απο τον Χριστόδουλο Τοψίδη και τους υποψήφιους της Περιφερειακής Σύνθεσης.