Επίσκεψη Χριστόδουλου Τοψίδη και Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε Δράμας στο Δήμο Δράμας

Η προσπάθεια που ξεκίνησε η ανεξάρτητη από κόμματα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη το 2019, συνεχίζεται με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και των ανθρώπων της.

Με την σιγουριά, πως θα δουλέψουν για να πετύχουν, τα περισσότερα από όσα τους θέτουν ως ανάγκες όλοι οι εκπρόσωποι φορέων, υπηρεσιών, επαγγελματικών ομάδων, συλλόγων, με τους οποίους είχαν για μια ακόμη φορά συνάντηση, υποψήφιοι/ες Σύμβουλοι της Περιφερειακής Σύνθεσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δ. Δράμας, στο διήμερο 27 & 28 Σεπτεμβρίου.

Η ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεου, συνόδευσε σε όλη την συνέχεια την ομάδα του κ. Τοψίδη στις συναντήσεις με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Δράμας, την Διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας, την Διοίκηση του ΚΤΕΛ. Α.Ε. Δράμας, τα Προεδρεία του Δικηγορικού και  Ιατρικού Συλλόγου, των Συλλόγων  Κτηνοτρόφων  Καρκινοπαθών, των Διευθύνσεων της Αστυνομίας, της  Πυροσβεστικής και της ΝΕΟΓΑΛ εργαζόμενους της ΔΕΗ και φυσικά με πολλούς κατοίκους του Δήμου της Δράμας.

Στο πλαίσιο και αυτής της περιοδείας, το κλιμάκιο πάντα με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Τοψίδη επισκέφθηκε την αγορά και την λαϊκή αγορά της Δράμας κάνοντας επαφές με τους πολίτες, τους εμπόρους, τους παραγωγούς και τους καταστηματάρχες της πόλης.

Η Περιφερειακή Σύνθεση υποστηρίζει τη θέση «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και την υπηρετεί με συνέπεια καθώς τόσο ο επικεφαλής, όσο και όλα τα μέλη της βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ καταγράφοντας ζητήματα, ανησυχίες και προβληματισμούς, αλλά και ενημερώνοντας για τις θέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης, όπως αυτές διαρθρώνονται στους άξονες «Κοινωνία, Οικονομία, Τεχνολογία, Περιβάλλον» του προγράμματος της παράταξης.