Παυλακάκη Βασιλική

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Κατάγομαι από μία αγροτική οικογένεια με πλούσιο αθλητικό ιστορικό έχοντας αδελφό τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μέτρα αλλά και κάτοχο χρυσού μεταλλίου σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με συμμετοχή σε ολυμπιάδα, Βαλκανιονίκη και Μεσογειονίκη Άγγελο Παυλακάκη. Έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι ενεργητικά και επί σειρά ετών με τον αθλητισμό και κατέχω τα ρεκόρ του νομού μας στα 60,100 και 200 μέτρα.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Έχω αποφοιτήσει από το 3ο Γενικό λύκειο Ξάνθης και είμαι πτυχιούχος δημοσίων Ι.Ε.Κ με ειδικότητα ΄΄Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος επιχειρήσεων΄΄.

Είμαι κάτοχος πτυχίων 2 ξένων γλωσσών (Αγγλικά  – Ιταλικά) και κάτοχος πτυχίου ΕCDL με άριστη γνώση MS OFFICE (word-excel-powerpoint-outlook)

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙA

Έχω εργασθεί από το 1998 σε διάφορες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νομό μας ως υπάλληλος γραφείου σε εξαγωγική εταιρεία οστρακοειδών, σε βιομηχανική επιχείρηση παραγωγής μπαταριών αλλά και στην αναπτυξιακή εταιρεία Ξάνθης. Ως πωλήτρια σε κατάστημα ενοικίασης ταινιών, ως αναλύτρια χημείου στο εργοστάσιο ζάχαρης, ως γραμματέας σε ασφαλιστική εταιρεία και από το Μάιο του 2010 εργάζομαι σε θέση ευθύνης (Team leader) σε πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες ψυχολογίας, καθώς και σεμινάρια middle management και time management.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Ήμουν γραμματέας για 5 χρόνια στον πολιτιστικό σύλλογο Αβάτου αλλά και ενεργό μέλος  αυτού μέχρι και σήμερα με συμμετοχή και στο χορευτικό τμήμα. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και είμαι μέλος του running team της εταιρείας που εργάζομαι και είμαι εθελοντής αιμοδότης.