Μουσταφά Εμρέ

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ ;

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή την 23η Αυγούστου 1994. Μετά το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Δειλινών, ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του με μεγάλη επιτυχία σε Γυμνάσιο και Λύκειο Κομοτηνής.

 

Έπειτα, ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ ξεκίνησε την πανεπιστημιακή του πορεία στο Πανεπιστήμιο Προύσας «ΟΥΛΟΥΔΑΓ», όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεγάλη επιτυχία.

 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ παράλληλα με την πανεπιστημιακή εκπαίδευσή του, αποφάσισε να πάρει μέρος και στον επαγγελματικό τομέα, ανοίγοντας το έτος 2014 τη δική του επιχείρηση.

 

Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ ανέλαβε την επίσημη αντιπροσωπεία και τη διανομή των λιπαντικών της παγκοσμίως γνωστής εταιρίας «PETROL OFISI» στην Ελλάδα.

 

Ο νεαρός επιχειρηματίας κατόπιν επιτυχούς δραστηριοποίησής του στον τομέα λιπαντικών στην Ελλάδα, έλαβε και την αντιπροσωπεία μπαταριών στην Ελλάδα των εταιριών «ESAN», «ÇELİK» και «ENERJİ», διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό τους ορίζοντές του σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Κατόπιν της επιτυχίας του και στον τομέα μπαταριών, ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ έλαβε τη διοίκηση των υποκαταστημάτων στην Ελλάδα των εταιριών αξεσουάρ αυτοκινήτων (φροντίδα – περιποίηση αυτοκινήτων)  «CALDINI» και «OMAX». Μάλιστα ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ σήμερα είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας «DIGITURK» στην Ελλάδα.

 

Ο νεαρός επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της τεταρτοετούς δραστηριότητάς στον επιχειρηματικό τομέα, έλαβε μέρος σε διάφορες εκθέσεις. Συμμετείχε κατά τα έτη 2014, 2015, 2016, 2017 στην έκθεση Θράκης, 2016 και 2018 στην έκθεση Θεσσαλονίκης Agrotica, 2014, 2016, 2017, 2018 στη διεθνή εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης, 2016 στην έκθεση Καβάλας.

 

Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ Εμρέ, που κατά τα έτη 2015 – 2016 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φοιτητών Μειονότητας Δυτικής Θράκης, όπου η τελευταία δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, σήμερα είναι μέλος Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.