Παναγιώτης Χατζηχρήστος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκα  στις Κρηνίδες Καβάλας το 1978. Εκπλήρωσα τις Στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Στρατό Ξηράς (Πεζικό). Από το 2005 κατοικώ στην πόλη της Καβάλας  και είμαι παντρεμένος με την Άννα Κάππα και πατέρας δύο κοριτσιών.

 

Είμαι κάτοχος Πτυχίου Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και φοιτώ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στη Σχολή Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών  με κατεύθυνση Πολιτικές Επιστήμες.

 

Επειδή προέρχομαι από αγροτική οικογένεια είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή από πολύ μικρή ηλικία με τον αγροτικό τομέα, στον οποίο δραστηριοποιούμαι έως και σήμερα και συγκεκριμένα στην περιοχή  των Τεναγών Φιλίππων Καβάλας. Οι ανησυχίες μου για τα προβλήματα του κλάδου, με οδήγησαν στην ενεργή συμμετοχή μου στον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Καβάλας όπου διατελώ γραμματέας από το 2013 έως σήμερα.

 

Το 2014 διετέλεσα μέλος στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κύριος στόχος της επιτροπής ήταν η ανάπτυξη του Αγροτικού τομέα, μέσω νέων δυναμικών καλλιεργειών, η τεχνολογική εξέλιξη και η επίλυση προβλημάτων του κλάδου σε επίπεδο περιφέρειας.

 

Συμμετέχω ενεργά στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας όπου είμαι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.