Στέλιος Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκα στην Μικροκλεισούρα του Δήμου Κ. Νευροκοπίου του Ν. Δράμας το 1964 .

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στον Έβρο κα στη συνέχεια κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία,  όπου και αποστρατεύτηκα πριν λίγα χρόνια .

Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Δουρτμέ και έχουμε δυο παιδιά την Κυριακή και τον Αναστάσιο.

Ενεργός πολίτης, με πίστη στη  δημοκρατία και στους θεσμούς της, συμμετείχα ως εκλεγμένος σε θέσεις του Α΄& Β’  βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , υπηρετώντας τους συντοπίτες μου, που με τιμούν εδώ και χρόνια με την ψήφο τους.

Ξεκίνησα από τοπικός σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Μικροκλεισούρας , Νομαρχιακός Σύμβουλος Δράμας , Περιφερειακός Σύμβουλος μέχρι και το 2014,  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, όπου κατά την διάρκεια της θητείας μου λύθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, με αποτέλεσμα την ομαλή πλέον χρηματοδότηση και λειτουργία του  από την Περιφέρεια μας .

Σήμερα , εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας, μέλος της Ν. Ε.  του ΚΙΝ.ΑΛ Δράμας και μέλος του Δ. Σ. της ΔΕΥΑ Δράμας, διεκδικώ την ψήφο σας, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Περιφερειακής Παράταξης  ‘’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ‘’ με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον Χριστόδουλο Τοψίδη .